Projects

Academic & Healthcare
180 Wells AvenueAthletic & Recreation CenterBienen School of Music, Northwestern UniversityBridgewater State UniversityBroad Art Museum at Michigan State UniversityBrown University & Ship Street SquareCenter D’Art Diane DufresneCIGI Campus at University of WaterlooCleveland ClinicCleveland Clinic parking lotCleveland State University Center for Innovation in Medical ProfessionalsCollege Campus in Amherst MACornell Community Center & LibraryDaemen CollegeDuquesne Consolidated SchoolGoldring Student CenterHarrison Medical BuildingHawthorn School Science CourtyardHillfield Strathallan College CourtyardHudson Valley Office ComplexHutchinson Metro CentreLoyola University St. Ignatius Community PlazaLoyola University West QuadMaria Fareri Children’s HospitalMcMaster University StreetMichigan State University, College of Human Medicine, Grand Rapids Research CenterMichigan UniversityMiss Porter’s School – Admissions BuildingMohawk CollegeNew England TechNorth Central College – Sesquicentennial WalkwayNorth Gateway Plaza, University of Toronto Mississauga CampusNortheastern Illinois UniversityOrchard Park Athletic FieldOrozco AcademyPalos Community HospitalPittsburgh Theological SeminaryRobert J. Richardson Middle SchoolRowan UniversityRoxbury Latin SchoolRutgers School of BusinessStonehill CollegeSUNY Cortland Tennis CourtsThe Museum of Science & IndustryThe Yard, Rutgers UniversityTinkham Veale University Centre, Case Western Reserve UniversityTriton College StadiumUniversity of Chicago – 58th Street WestUniversity of Chicago North Science QuadUniversity of ConnecticutUniversity of Illinois at Chicago PavilionUniversity of MassachusettsUniversity of MichiganUniversity of Toronto – Mississauga CampusUniversity of WisconsinUptown Alleyway & MOCAWaterloo CourthouseWaubonsee Community College

Stonehill College

Stonehill College

Brown Sardina

Easton, Massachusetts

Stonehill College located in Easton, Massachusetts, wanted a permeable pedestrian courtyard that could be used daily by the students, as well as a venue for events. Eco-Priora™ permeable interlocking pavers in three custom colors were selected for the project. The local conservation commission accepted the permeable interlocking concrete pavement as a best management practice for handling the increased runoff that would have otherwise been generated by an expanse of impervious pavement. In addition, the Eco-Priora® pavement system was determined to be a less costly alternative to the elaborate sub-surface drainage infrastructure that was originally considered for the project. Flush-mounted panels have anchorages for tents and also serve as electrical supply points.