fbpx North Village | Unilock Commercial
Architects and Engineers
Your region
Search
Favorites
Sign in
en
    EN FR ES
Go Back
zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
North Village
Project type
Segmental Retaining Walls
Location
View on map
East Douglas, MA
Application
Structural Walls
Style
Traditional

The new development of North Village in Douglas, Massachusetts required a new entrance road. The entrance through a green space and seasonal waterway provided topographical challenges that were overcome by constructing a retaining wall and drainage pipe. The roadway, guardrails and fencing were installed on top of the two walls.

zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
View Favorites
Skip to content