fbpx Public Plaza at CN Tower | Unilock Commercial
Architects and Engineers
Your region
Search
Favorites
Sign in
en
    EN FR ES
Go Back
zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Public Plaza at CN Tower
Project type
Attractions,
Urban Plazas
Location
View on map
Toronto, ON
Application
Pedestrian
Style
Geometric, Linear

The re-design of the public realm at the base of the Toronto CN Tower and public space connecting Toronto’s Entertainment District south to Bremner Boulevard provides a modern design language, celebrating the relationship between land, water, sky, and the human spirit. Human traffic flow and wayfinding were crucial to the success of the design for access not only to the CN Tower, but also to the new Ripley’s Aquarium and the Rogers Centre.

zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
View Favorites
Skip to content