Projects

Academic & Healthcare
180 Wells AvenueAthletic & Recreation CenterBienen School of Music, Northwestern UniversityBridgewater State UniversityBroad Art Museum at Michigan State UniversityBrown University & Ship Street SquareCenter D’Art Diane DufresneCharles H. Wright Museum of African American HistoryCIGI Campus at University of WaterlooCleveland ClinicCleveland Clinic parking lotCleveland State University Center for Innovation in Medical ProfessionalsCollege Campus in Amherst MACornell Community Center & LibraryDaemen CollegeGoldring Student CenterHarrison Medical BuildingHawthorn School Science CourtyardHillfield Strathallan College CourtyardHudson Valley Office ComplexHutchinson Metro CentreLoyola University St. Ignatius Community PlazaLoyola University West QuadMalcolm X CollegeMaria Fareri Children’s HospitalMcMaster University StreetMichigan State University, College of Human Medicine, Grand Rapids Research CenterMichigan UniversityMiss Porter’s School – Admissions BuildingMohawk CollegeNew England TechNorth Central College – Sesquicentennial WalkwayNorth Gateway Plaza, University of Toronto Mississauga CampusNortheastern Illinois UniversityOrchard Park Athletic FieldOrozco AcademyPalos Community HospitalPittsburgh Theological SeminaryPlymouth District LibraryRobert J. Richardson Middle SchoolRowan College at Burlington CountyRoxbury Latin SchoolRutgers School of BusinessStonehill CollegeSUNY Cortland Tennis CourtsThe Museum of Science & IndustryThe Yard, Rutgers UniversityTinkham Veale University Centre, Case Western Reserve UniversityTriton College StadiumUniversity of Chicago – 58th Street WestUniversity of Chicago North Science QuadUniversity of ConnecticutUniversity of Illinois at Chicago PavilionUniversity of MassachusettsUniversity of MichiganUniversity of Toronto – Mississauga CampusUniversity of WisconsinUptown Alleyway & MOCAWaterloo CourthouseWaubonsee Community College

University of Connecticut

University of Connecticut

Copley Wolff Design Group

Storrs, Connecticut

Separating pedestrian and vehicular /service access a new major east-west tree linked pedestrian walkway connects the library and new plaza at the Peace and Dove sculpture. The walkway consists of permeable pavers and CU-based structural soil was used to set a precedent in promoting tree health along the sidewalk. A plaza was developed around the sculpture in the center of the quad creating a gathering/social zone.