Projects

Academic & Healthcare
180 Wells AvenueAthletic & Recreation CenterBienen School of Music, Northwestern UniversityBridgewater State UniversityBroad Art Museum at Michigan State UniversityBrown University & Ship Street SquareCenter D’Art Diane DufresneCIGI Campus at University of WaterlooCleveland ClinicCleveland Clinic parking lotCleveland State University Center for Innovation in Medical ProfessionalsCollege Campus in Amherst MACornell Community Center & LibraryDaemen CollegeGoldring Student CenterHarrison Medical BuildingHawthorn School Science CourtyardHillfield Strathallan College CourtyardHudson Valley Office ComplexHutchinson Metro CentreLoyola University St. Ignatius Community PlazaLoyola University West QuadMaria Fareri Children’s HospitalMcMaster University StreetMichigan State University, College of Human Medicine, Grand Rapids Research CenterMichigan UniversityMiss Porter’s School – Admissions BuildingMohawk CollegeNew England TechNorth Central College – Sesquicentennial WalkwayNorth Gateway Plaza, University of Toronto Mississauga CampusNortheastern Illinois UniversityOrchard Park Athletic FieldOrozco AcademyPalos Community HospitalPittsburgh Theological SeminaryPlymouth District LibraryRobert J. Richardson Middle SchoolRowan College at Burlington CountyRoxbury Latin SchoolRutgers School of BusinessStonehill CollegeSUNY Cortland Tennis CourtsThe Museum of Science & IndustryThe Yard, Rutgers UniversityTinkham Veale University Centre, Case Western Reserve UniversityTriton College StadiumUniversity of Chicago – 58th Street WestUniversity of Chicago North Science QuadUniversity of ConnecticutUniversity of Illinois at Chicago PavilionUniversity of MassachusettsUniversity of MichiganUniversity of Toronto – Mississauga CampusUniversity of WisconsinUptown Alleyway & MOCAWaterloo CourthouseWaubonsee Community College

Mohawk College

Mohawk College

IBI Group

Hamilton, Ontario

IBI Group prepared a comprehensive Renewal Plan for Fennel Campus in Hamilton, Ontario. The plan provided direction for the growth with a redefined circulation network, landscape and open space with an overall sense of place. Designed to make the entire campus a more welcoming place to live and learn while keeping in mind its sustainability goals. Thornbury was chosen for its aesthetic and permeability for the main outdoor square while Eco-Priora was used in the roadways.

The building is designed by Zeidler Partnership Architects.