fbpx Brown Stone House Condominium | Unilock Commercial
Architects and Engineers
Your region
Search
Favorites
Sign in
en
    EN FR ES
Go Back
A light-colored Concord wall with stairs and a metal railing has a garden below it and a parking lot above.
zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
A stair-like Concord retaining wall creates a level space for Brownstone Condo's outdoor parking above the underground parking lot.
zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Brown Stone House Condominium
Project type
Condos & Offices,
Parking Lots,
Segmental Retaining Walls
Location
View on map
Middleton, WI
Application
Structural Walls
Style
Traditional

Focused on creating a beautiful outdoor space for residents of the Brown Stone House Condominium, the engineer constructed structural retaining walls to maximize functional space for a wide parking lot and a garage drive-in. Ideal for handling grade changes in such demanding landscapes, Pisa2® / Concord WallTM was used to form this retaining wall system with steps on the sides. Paired with railing features on top and surrounding planter accents, this retaining wall perfectly blends in with the surrounding stone facades, all while ensuring high structural stability.

A light-colored Concord wall with stairs and a metal railing has a garden below it and a parking lot above.
zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
A stair-like Concord retaining wall creates a level space for Brownstone Condo's outdoor parking above the underground parking lot.
zoom-svg
folder-svg download-svg
share-svg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Product Used:
3
3
View Favorites
Skip to content