fbpx

Projects

Condos & Offices
1035 West VanBuren180 Wells Avenue225 Davisville Landscape Revitalization2950 N Sheridan400 Wellington Condo500 Totten Pond Road at CityPoint616 Lofts on Monroe66 Water StreetAssembly RowBalliol CondominiumsBank of Canada – Head Office, OttawaBishops Place West HartfordBrown Stone House CondominiumCasa QueretaroCenter Point Business ParkChicago Marriott NapervilleCleveland Ohio Transportation Authority COTAContinental Towers in ChicagoEast Side Bond Condominium ComplexEdge 1909 ApartmentsEdge ApartmentsErie Federal Credit UnionErnst & YoungFairmont HotelFashion House CondominiumFirst Mercury Financial CorporationFlats on VineFuseGrafton LumberyardGTECH World HeadquartersHalifax Central Library, Halifax, Nova ScotiaHeinz LoftsHolland Energy ParkHubbard CondominiumHudson Valley Office ComplexHullmark Condominium Roof DeckHullmark PlazaHutchinson Metro CentreHyatt Regency ChicagoIBEW Local 134Innovation DriveLoews Hotel EntranceLotus CondominiumMetal Craft / SCAG Power EquipmentMusée CondoOakbrook Business ParkOcean 650 ApartmentsOffice Building roof deckOne FederalOne Wells AvenuePark at United Steel WorkersParkway CenterPier 4Riverside PlazaRoosevelt Collection ParketteServiam Gardens Senior ApartmentSidney Research CampusSixth Street MewsTelus Tower & Union PlazaThe 6thThe FoundryThe Milan CondominiumsThe Post at 200 SmithThe Preserve, OakvilleThe TremontThe Weston Hotel/Delaware NorthThird District Police StationToronto City HallTrump Parc StamfordUnited Nations HeadquartersUptown Alleyway & MOCAValassisValhalla CondominiumsVoke LoftsWestage TowersWhitby City Hall

Valassis

Valassis

Two Steps West

Livonia, Michigan

Two Steps West called Unilock to consult on-site on a commercial renovation. The goal was to not include poured concrete. Umbriano® was chosen for the site because of it’s zero tolerance bevel with the added benefit of the contrasting color selection. Unilock worked closely with Two Step West to ensure a meticulously calculated design was achieved. Series 3000® was added in the Black Granite color to achieve the required contrast and the distinct texture differences add a wonderful dimension to the project. The project owner is extremely happy with the final renovation.