Bishops Place West Hartford

Bishops Place West Hartford

CR3 LLP

West Hartford, CT

Bishops Place is a boutique apartment community surrounded by West Hartford’s most desirable neighborhoods and defines a new way of living. An engineered retaining wall was built using Concord Wall (Pisa2®) to create a level parking area and entrance to the condominium. The wall is visually appealing from the street as it is terraced to create planters and gardens enhancing the features of the building. The amenity spaces within the complex are open areas where residences can come together for a BBQ or relax and enjoy the fireplace. Three paver styles of Umbriano, Richcliff and Copthorne form a unique geometric pattern for the area featuring the green zone, amenity space, walkway, entrance and barbecue area. The paving design reflects a similar palette of the building creating the flowing unity of the modern style complex and courtyard.